Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bio-Limetten
- 1 Bund frischer Schnittlauch (siehe Variation)
- 50 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 480 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgespült, abgetropft
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Currypulver
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 100 g Weißwein
- 1 Karfiol (ca. 600-700 g), Strunk in Stücken, Rest in Röschen (ca. 2-3 cm)
- 150 g Schlagobers
- 10 - 15 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5 min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 Std. 30 Min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5 min
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1h 40min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40 min
Quinoa-Giersch-Gratin
1 godz.
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 Std. 20 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min