Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bio-Limetten
- 1 Bund frischer Schnittlauch (siehe Variation)
- 50 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 480 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgespült, abgetropft
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Currypulver
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 100 g Weißwein
- 1 Karfiol (ca. 600-700 g), Strunk in Stücken, Rest in Röschen (ca. 2-3 cm)
- 150 g Schlagobers
- 10 - 15 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 godz. 20 min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Kürbisgulasch
45 min