Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Dinkelkörner
- 3 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
-
2
TL Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Thymian, getrocknet -
2
TL Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Oregano, getrocknet - 20 g frischer Kren, in Stücken
- 200 - 250 g Frischkäse
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Rote Rüben, gegart
- 150 g Feta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3586 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 Std. 40 Min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Kürbisrisotto
45min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min