Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, cortada em pedaços
- 3 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 c. chá de sementes de funcho (optioneel)
- 200 g polvo descongelado cortado em pedaços (2 cm)
- 400 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 300 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 folha de louro
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g açúcar amarelo
- ¼ c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de paprika picante
- 1 c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
-
300
g filete de bacalhau fresco s/ pele
of 300 g filete de bacalhau s/ pele, descongelado - 100 g amêijoa fresca e limpa
- 150 - 200 g miolo de camarão
- 1 c. chá de raspa de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1057 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 657 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldeirada de cabrito
2 godz. 50 min
Frango com quiabo
50 min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Caldeirada de peixe
45min
Canja madeirense
1h
Solha com ervas e arroz jambalaya
45min
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1h 20min
Ensopado de polvo à algarvia
1u. 10min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Caldo de borrego com hortelã
50 min
Bacalhau com arroz, pimentos e tomate
50 min
Feijoca com entrecosto
1h