Compatibele versies
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 800 g costela de borrego (sela completa)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 120 g vinho tinto
- 620 g água
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 10 g alcaparras
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 5 g hortelã
- 5 g manjericão
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 450 g ervilhas descongeladas
- 60 g espinafres
- 1 limão, só a raspa
- 120 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peru com bacon e batatas
1h 45min
Pato confitado
20 Std.
Coq au vin
35 dk
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 godz. 20 min
Cozer 500-800 g de ruibarbo
35 dk
Peru festivo
30 Min
Coq au vin
1sa 30 dk
Lombinho de porco recheado e puré de aipo e batata
55 Min
Lombinho de porco com salada primavera
45 Min
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Guisado de vitela coberto
3h 30min