Compatibele versies
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 800 g costela de borrego (sela completa)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 120 g vinho tinto
- 620 g água
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 10 g alcaparras
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 5 g hortelã
- 5 g manjericão
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 450 g ervilhas descongeladas
- 60 g espinafres
- 1 limão, só a raspa
- 120 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2365 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de peru com molho de amendoim
30 phút
Robalo a vapor com molho de lima
35 phút
Camarões à guineense
25 Min
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3h 25min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40 Min
Salada de lulas grelhadas com guacamole
30 phút
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1 Std.
Pernas de frango ao sal com batatas picantes
1 Std. 20 Min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 phút
Borrego mediterrânico
10 Std.
Chá preto kombucha
192h 30min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min