Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 15 g salsa
- 50 g manteiga
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 5 pés de tomilho, só as folhas
-
500
g carne de borrego picada
of 500 g carne de vaca picada - 100 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 300 g leite
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango recheado com arroz de cogumelos
2 godz. 30 min
Massada de garoupa
45min
Lasanha de salmão e camarão
1ωρ. 30 λεπτ.
Pudim de crepes com frango
1 Std. 25 Min
Lasanha
1ωρ. 10 λεπτ.
Strogonoff
40 Min
Massada de cherne
40 Min
Molho aurora
15 λεπτ.
Empadas de frango e cogumelos
1ωρ. 30 λεπτ.
Empadão de peru com batata-doce
1 godz. 50 min
Bolonhesa de carne
50 λεπτ.
Arroz de pato à Lafões
1 godz. 40 min