Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g esparguete
- 40 g manteiga
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g mostarda de Dijon
- 80 g vinho branco
- 2000 g mexilhão fresco e limpo
- 300 g tomate maduro s/ sementes, cortado em cubos
- 50 g natas
- 1 limão (raspa e sumo)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3056 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine com camarão e tomate-cereja
30 Min
Massa com cogumelos e bacon
50min
Peixe ao sal aromatizado
1 Std. 35 Min
Bisque de vieiras com crostini de rosmaninho e azeite de limão
5 Std. 10 Min
Escabeche de pernil - TM31
10 Std.
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30 Min
Esparguete de frutos do mar
45min
Linguini com amêijoa
40min
Linguine com camarão, cogumelos e espargos
35min
Polvo guisado do Faial
1 Std. 10 Min
Massa com alho e tomate
55min
Esparguete à portuguesa
45min