Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g azeite
- 2 dentes de alho
- 20 g coentros
- 8 lombos de salmão (800 g aprox.)
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of ½ cubo de caldo de galinha - 100 g cebola cortada em pedaços
- 15 g cebolinho picado, mais q.b. p/ servir
- 20 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1857 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40min
Salmão com batata nova e legumes de verão
35min
Dourada recheada com pesto de coentros
50min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35min
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Tagliatelle com salmão
35min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min