Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g azeite
- 2 dentes de alho
- 20 g coentros
- 8 lombos de salmão (800 g aprox.)
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of ½ cubo de caldo de galinha - 100 g cebola cortada em pedaços
- 15 g cebolinho picado, mais q.b. p/ servir
- 20 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1857 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 min.
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 Min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 Min
Salmão com batata nova e legumes de verão
35 Min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 Min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 Min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 Min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35 Min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 Min
Salmão a vapor com molho agridoce
40 Min