Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g azeite
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g cenoura
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 50 g vinho do Porto
- 200 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 400 g batatinha nova cortada em metades
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 500 g cação em postas
- 500 g amêijoa limpa e depurada
- 300 g camarão
- 3 pés de hortelã
- 12 fatias de pão alentejano finas e torradas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2507 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado dos reis
13h 10min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 λεπτ.
Jardineira de carne
1h 5min
Caldeirada de peixe
45min
Coelho à caramela
13 Std.
Favas com coentros e ovos escalfados
1h 5min
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Lulas guisadas
50 λεπτ.
Favas com chouriço
45min
Bacalhau à Gomes Sá
1ωρ. 30 λεπτ.
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Arroz de polvo
1h 15min