Apparaten en Accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
1296 kJ /
310.2 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
26.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Asperge-watermeloen salade
40min
Courgetteomelet
40min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Koolsoep
50min