Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 tranches de jambon de Parme, très fines (100 g)
- 4 filets de poulet, ouverts en deux dans l'épaisseur
- poivre moulu
- sel
- 125 g de mozzarella, égouttée et coupée en huit demi-tranches
- 10 tomates cerise, coupées en deux
- 4 brins de basilic frais, effeuillés
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1161 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Volaille au riesling
50min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1u.
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35 min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min