Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'emmental, coupé en morceaux
- 60 g d'oignon
- 250 g de tomates, coupées en morceaux et 1 coupée en 6 rondelles
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 3 pincées d'origan déshydraté
- 50 g de beurre (dont 20 g pour le plat et le pain)
- 30 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 18 tranches de pain de mie blanc
- 4 tranches de jambon blanc
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2741.2 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1424.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Salade vosgienne
45min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Pain perdu au jambon
25min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Gratin de pâtes au thon à la crème de poivrons
40min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min
Gratin de ravioli
1h 40min
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Tartines "croque-monsieur"
25min