Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches, type penne rigate
- 250 g de brocoli, coupé en petits fleurons
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 60 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 filets d'anchois à l'huile, égouttés
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 40 g de farine de blé
- 250 g de thon à l'huile en boîte, égoutté et émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 22524.2 kJ / 5383.4 kcal
- Eiwitten
- 205.5 g
- Koolhydraten
- 1022.4 g
- Vetten
- 42.5 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 45 g
- Natrium
- 1562.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche au saumon fumé et au brie
55min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35 min
Croque monsieur à la tomate
1 godz.
Gratin de pâtes au thon à la crème de poivrons
40 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Gratin de ravioli
1 godz. 40 min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Gratin de pâtes à la provençale
1u. 15min