Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de jambon de Bayonne, dégraissé
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 300 g de pâtes sèches, type macaroni
- 120 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de pesto de basilic
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1982.5 kJ / 473.5 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 561.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot penne légumes du soleil et feta
45 Min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 Min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Pipe rigate gratinés
1h
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Coquillettes chorizo-comté
15 min