Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de comté, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, coupées en cubes
- 4 blancs de poireau moyens, coupés en tronçons de 10 cm
- 70 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches fines de jambon cru
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1178.8 kJ / 281.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1049.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45min
Tarte au magret fumé
45min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Cigares de tartiflette
55 min
Pain perdu au jambon
25 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Croque monsieur à la tomate
1h
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min