Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 poireau, en tronçons de 1 cm
- 1 oignon, pelé
- 180 g de crozets, rincés
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 150 g de bacon, taillé en lardons
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de persil frais
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1hod. 40min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min