Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alcachofa, pelada y en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 echalot, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite vegetal
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 120 g de leche de soya
- 3 huevos
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- ½ cdita de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de polvo para hornear
- 2 cdita de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- 50 g de piñones, tostados
- 25 g de fécula de maíz
- 250 g de caldo de verduras
- ½ cdita pimienta negra molida, o al gusto
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 15 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 868.8 kJ / 207.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 Std.
Wedge salad para 2
15min
Crema de coliflor y bacalao con verduras
1 Std. 5 Min
Higos con miel y requesón
2 Std.
Ensalada Waldorf sobre hojas de endivias
30 Min
Sopa de cebolla
1 Std. 15 Min
Zanahorias agridulces
1 godz.
Berenjenas con miso Al vacío
2 Std. 45 Min
Sopa de cebolla vegana
35 Min
Mezze (dip de berenjena)
25 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30 Min