![Alcachofa de Jerusalén flotante Alcachofa de Jerusalén flotante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/605d6f05-51dc-47d0-be7f-fd3698f6ae7a/Derivates/af9c5ad7-e3a6-4c1a-88e0-5c6ca09db2de.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alcachofa, pelada y en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 echalot, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite vegetal
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 120 g de leche de soya
- 3 huevos
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- ½ cdita de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de polvo para hornear
- 2 cdita de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- 50 g de piñones, tostados
- 25 g de fécula de maíz
- 250 g de caldo de verduras
- ½ cdita pimienta negra molida, o al gusto
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 15 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 868.8 kJ / 207.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de zanahorias asadas con anchoas en salazón
45min
Sopa de almendras y azafrán
30min
Risotto de calabacitas y espárragos
45min
Sopa de betabel con tostada gourmet
50min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50min
Sabayón TM6
15min
Sopa de calabaza y membrillo
1h
Quenelles con salsa de berros
2h 45min
Blinis con puré de betabel y queso de cabra
25min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Jocoque casero
15 godz.
Tapenade de aceitunas negras
5min