Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
of 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua, la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena, en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa miso
40 dk
Wedge salad para 2
15 Min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Alcachofa de Jerusalén flotante
40 dk
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1 godz. 20 min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Curry de espinaca y queso fresco
13 Std.
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 dk
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1sa
Sopa de cebolla vegana
35 dk
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 Std. 10 Min