Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
of 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua, la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena, en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 dk
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1 godz. 20 min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Curry de espinaca y queso fresco
13h
Smoothie bowl
10 min
Ensalada César con chipotle
30 menit
Sopa miso con verduras
30 menit
Sopa de berenjena asada
40 Min
Sopa de cebolla vegana
35 Min
Tabule de quinoa
10 min
Sopa de cebolla TM6
55 Min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 Min