Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pulpo cocido en aceite
- 700 g de pulpo crudo, sólo los tentáculos (aprox. 3 cm de grosor)
-
800
g de aceite de oliva
of 800 g de aceite vegetal
Mayonesa de jengibre y cúrcuma
- 1 huevo
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de jengibre en polvo
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 - 2 pizcas de sal
-
80
g de berros
of 80 g de arúgula - 20 g de piñones tostados
- 1 naranja, sin piel y en medias lunas (7 mm)
- 1 baguette, en rebanadas (2 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1746.8 kJ / 417.5 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 870.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Salsa pesto
10min
Marinada de limón y jengibre
5 Min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9h
Croque madame sin lacteos
1 Std. 40 Min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 Std. 40 Min
Ensalada de berros
30 Min
Ceviche peruano
30 Min
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30 Min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Puré de camote
40min
Tabule de quinoa
10min