Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g d'eau froide
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de lait
- 4 œufs
- 150 g de crème
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 tranches fines d'andouille de Vire
- 400 - 500 g de pommes, coupées en fines lamelles
- 200 g de camembert, coupé en tranches fines
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1635.4 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 633 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Tarte au saint-nectaire
50min
Tarte au magret fumé
45 min
Kouign patatez à l'andouille
1h 5 min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 min
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1 Std. 10 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Riz au lait au chocolat
1h 5 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min