![Gâteau d’abricots à la ricotta Gâteau d’abricots à la ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98ebc270-a4ee-4c8e-b032-b0a62d505a1f/Derivates/9d57984e-f938-4bf3-9cc4-151e27dca80b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 3 œufs
- 250 g de ricotta
- 50 g de lait écrémé
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g de miel
- beurre, pour le plat
- 500 g d'abricots frais, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 966 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 godz.
Clafoutis aux pommes et amandes
1 godz.
Gâteau pommes-cannelle
1 godz.
Banana cake léger à la vapeur
1 godz. 10 min
Couronne à la pomme et au citron
50min
Clafoutis léger aux pommes
50min
Flan pomme-coco
55 min
Clafoutis aux pommes et lait de noisette
40 min
Cake poire-sarrasin
1h 15min
Far aux pommes
1 godz.
Flan aux pommes
50min