Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cuscuz
- 350 g água
-
280
g filetes de linguado
of 280 g filetes de solha s/ pele - 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de colorau
- 80 g azeite
- 2 limas, só o sumo
- 1 pitada de pimenta
- 200 g papaia cortada em cubos
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas às rodelas
- 3 pés de hortelã, só as folhas picadas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2368.2 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1567.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Fusilli com frango e azeitonas
50 min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 min
Noodles de cenoura com bolonhesa
35 min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 min
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM5
Geen beoordelingen
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Geen beoordelingen
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 min
Almôndegas de borrego com molho de tomate picante, cuscuz e mousse de chocolate e tâmaras
1 Std. 20 Min
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40 min
Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres
40 min
Cuscuz de salmão e pepino
45 min