Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cuscuz
- 350 g água
-
280
g filetes de linguado
of 280 g filetes de solha s/ pele - 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de colorau
- 80 g azeite
- 2 limas, só o sumo
- 1 pitada de pimenta
- 200 g papaia cortada em cubos
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas às rodelas
- 3 pés de hortelã, só as folhas picadas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2368.2 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1567.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de feijão, abacate e atum
20min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 Min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 Min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 min
Guisado de peru com couve
40 Min
Guisado de frango, bulgur e legumes
35 min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40 Min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 Min
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35 min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Bacalhau da alentejana
50 Min