Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Crema de calabacita
25min
Sopa de brócoli
15min
Potaje versátil de verduras TM6
45 min
Crema de coliflor con piñones
40 min
Crema de betabel
40 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 min
Crema fría de aguacate
10min
Crema de verduras y camarones
1 godz.
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 min