Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
of 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 370 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 Min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 Min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45 Min
Lentejas marinadas
35 Min
Berenjenas a la parmesana
1 Std. 20 Min
Ceviche de hongos
10min
Sopa fría de betabel y yogur
30 Min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1 Std. 35 Min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Sopa de setas
35 Min