Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1464.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 dk
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 dk