Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Paprika, gemischt, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 100 g Champignons, geviertelt
- 100 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 100 g grüne Bohnen, TK, in Stücken
- 200 g Reis
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 ½ TL Salz
- 650 g Wasser
- 200 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 Min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 Min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1 Std.
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 Min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 Min
Chili-Bohnen-Reis
35 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min