Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 600 g Champignons, geviertelt
- 800 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- Salz zum Würzen
- 100 g Weißwein
- 200 g Wasser
- 200 g Crème fraîche
- 15 g Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Petersilie
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 Min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30 min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 Min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 min