Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl
- 100 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Wasser
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 120 g Fusilli (z. B. von Barilla)
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 40 g Babyspinat, in groben Streifen (siehe Tipp)
- 40 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2954 kJ / 706 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 11.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Tomatennudeln mit Spinat
35min
Pilzragout mit Spätzle
30min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 Std.
Cremiger Gemüsereis
25min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45min
Feta-Nudeln
30min