Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g natives Olivenöl (z. B. von dmBio)
- 400 g stückige Tomaten (z. B. von dmBio)
-
50
g Sahne
of 50 g Sahnealternative aus Soja (z. B. von dmBio) - 130 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) (z. B. von dmBio)
-
1
EL Pizzagewürz
of 1 EL italienische Kräuter, getrocknet (z. B. von dmBio) - ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
-
200
g Nudeln, kurz, z.B. Penne (Trockenprodukt)
of 200 g Dinkelnudeln, Penne (z. B. von dmBio) - 100 g Blattspinat, TK, angetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2306 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 Min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 Min
Gnocchi Tricolore
30 Min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 Min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 godz.
Paprikanudeln für Eilige
20 Min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1 godz.
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 Min
Feta-Nudeln
30 Min