Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 700 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 120 g rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 120 g gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 150 g Zucchini, in mundgerechten Stücken
- 2 Zweige Rosmarin
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 - 2 TL Crema di Balsamico (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1190 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 Min
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 Min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45 Min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Gemüsegulasch
1 Std.
Vegetarischer Eintopf
1 Std.
Ratatouille-Pasta
40 Min