Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose Tomaten (800 g)
- 100 g Sahne
- 250 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 EL Pizzagewürz
- 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- 400 g Nudeln, kurz, z.B. Penne oder Fusilli
- 150 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2296 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 8.9 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 Std.
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1 Std.
Tomatennudeln mit Spinat
35 min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Chili-Bohnen-Reis
35 min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min