Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Fusilli
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 185 g), abgetropft, grob zerzupft
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, halbiert
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 500 g Zucchini, in mundgerechten Stücken
- 3 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 350 g Milch
- 1 ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2706 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35 min
Spargel-Lachs-Auflauf
1h 30 min
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1h
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Gnocchi-Auflauf mit Hähnchen und Spinat
1h
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Putenschnitzel-Gnocchi-Auflauf mit Ratatouille-Sauce
50min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1h
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Brokkoli-Schinken-Auflauf
1h 10min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1h 10min