Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 Chilischoten, rot, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 250 g Reis, parboiled
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Oregano
- ¼ TL Zimt
- ½ TL Pfeffer
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 8.8 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30 Min
Kidneybohnen-Curry
30 Min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 min
One-Pot-Paprika-Pasta
1 Std. 10 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Cremiger Gemüsereis
25 Min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Chili con Couscous
45 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min
Tomatenreis Mexiko
50 min
Griechisches Kartoffelgulasch
45 Min