Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Rapsöl
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Reis, parboiled (Garzeit ca. 30 Minuten)
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgespült und abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1879 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 15.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 Min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 Std.
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Arabischer Eintopf Koshari
35 min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Reissalat mit Paprikadressing
30 min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Paprikanudeln für Eilige
20 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Chili-Bohnen-Reis
35 min