Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 rote Paprika (ca. 1000 g), geviertelt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten
- 2 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 200 g Sahne
- 250 g Nudeln (z. B. Fussili oder Spirelli)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vorrats-Tortellini-Suppe
40min
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45 min
Tomaten-Spinat-Nudeln
30min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Feta-Nudeln
30min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min
Cremiger Gemüsereis
25min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30min
Chili-Bohnen-Reis
35 min