Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 20 g Ajvar, mild
- 2 rote Paprika, in Streifen (1 x 4 cm)
- 200 g Sahne
- 200 g körniger Frischkäse
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 50 g Tomatenmark
- ½ TL Pfeffer
- 320 g Makkaroni
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2299 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 838 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Tortellini-Bolo
20 min
Maultaschen-Auflauf
45 min
One-Pot-Paprika-Pasta
1h 10min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Spaghetti Miracomix
20 min
Ravioli-Lasagne
1 godz.
Feta-Nudeln
30 min
Gnocchi Caprese
20 min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min