Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g Spitzkohl, in Streifen (ca. 1 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 800 g Schupfnudeln, aus dem Kühlregal
- 10 g Öl und etwas mehr zum Anbraten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 125 g Katenschinkenwürfel
- 25 g Mehl
- 100 g Sahne
- 1 Prise Muskat
- 1 TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2229 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 898 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1h 15min
Stamppot mit Endivien
30min
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Wikinger-Nudel-Topf
35 min
Murmel-Eintopf
40 Min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Bunte Rotkohlnudeln
45 Min
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25 Min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.
Spitzkohl-Schupfnudeln
30min
Maultaschen-Auflauf
45 Min