Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 500 g Spitzkohl, in Stücken
- 3 EL Öl
- 100 g Bacon, in Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
- 150 g Crème fraîche
- 1 Pck. Schupfnudeln, aus dem Kühlregal (500 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2052 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 Std. 20 Min
Murmel-Eintopf
40min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
Maultaschen-Auflauf
45 min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min
Möhren-Kohlrabi-Topf
50 min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min