Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Bandnudeln
- 120 g Wasser und mehr zum Nudelnkochen
- 1 TL Salz und mehr zum Nudelnkochen
- 1 rote Paprika, in Würfeln (5 mm)
- 500 g Spitzkohl, in feinen Streifen
- 200 g Crème fraîche
- 1 geh. TL Curry
- 1 geh. TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL gelbe Thai-Currypaste
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Speisestärke
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1927 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Porree-Stampf mit mediterranem Topping
45 min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Spitzkohl-Curry
35 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 godz. 15 min
Bunte Rotkohlnudeln
45 min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 min
Wirsing-Möhren-Curry
1h 10min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min