Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Emmentaler, in Stücken
- 20 g Öl
- 70 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 400 g Rosenkohl
- 500 g Kartoffeln, festkochend
- 200 g Sahne
- 200 g Milch
- 1 TL süßer Senf
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1828 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 Std.
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2 Std.
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 godz. 15 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 Std.
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min