Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Rosenkohl, geputzt
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11.3 g
Alternatieve recepten
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35 min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25 min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 godz.
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 godz.
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 godz.
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1 godz.