Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Hartweizennudeln (z. B. Penne von Barilla®)
- 175 g Babyspinat, frisch
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3100 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 Min
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Parmesan-Pasta
30 Min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Pilzragout mit Spätzle
30 Min
Rosenkohl-One-Pot-Pasta
1 Std.
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min