Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole pulite e spurgate (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla bianca piccola (60 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 3 rametti di timo fresco
- 2 foglioline di alloro fresco
- 70 g di cubetti di pancetta dolce
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, a cubetti (1-2 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 panini, tipo rosette
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8481 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 73.1 g
- Koolhydraten
- 238.1 g
- Vetten
- 93.5 g
- Vezels
- 16.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo in salsa aioli
1h
Blinis con salmone
1h
Dessert di riso al mango
55 min
Salsa olandese
30 dk
Verdure all'orientale
10 dk
Salsa aioli
10 dk
Hakodate Style Ramen
14u. 20min
Ramen
14 godz. 30 min
Pollo al Rum e cocco
2sa 30 dk
Gamberi in salsa speziata
40 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Pollo con salsa al curry
50 min