Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 140 g de beurre mou, coupé en morceaux de 2 cm
- 65 g de sucre glace
- 150 g de farine de petit épeautre, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine de blé bise (T 80) (en magasin bio)
- 25 g de poudre d'amande (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
La garniture
- 40 g de poudre d'amande
- 500 g de fraises, coupées en deux
- 20 g de sucre glace
- ½ c. à café de poivre de Sichuan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2062 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
50 Min
Perles de coco
3 godz. 50 min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1 Std.
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1 Std. 30 Min
Tarte fine aux pommes
2 godz. 25 min
Crumble aux poires, coings et noisettes
1 Std. 30 Min
Tiramisu noix de coco et gingembre
12 godz. 20 min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1h 10min
Kedgeree au haddock
45 Min
Galette des rois aux marrons et noisettes
1h 35min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min