Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de anacardos crudos
- 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar de coco
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 1 cucharadita de sal
Base
- 100 g de almendras enteras con piel
- 50 g de coco rallado
- 40 g de dátiles sin hueso
- 10 g de aceite de coco
Relleno
- 200 g de horchata
- 2 sobres de agaragar (4 g)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 g de aceite de coco
- 50 g de jarabe de arce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1991 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 10.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de zanahoria vegana
4h
Salsa boloñesa de soja
40min
Pastel vegano de chocolate y café
6h 15min
Brownie vegano
1 godz. 35 min
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30 min
Cheesecake de tofu (sin lactosa)
4h
Tiramisù crudivegano
4h 30 min
Tiramisú (sin lactosa)
8 godz. 30 min
Mousse vegana de chocolate
2h 15min
Tiramisú vegano
4h
Bol de quinoa con garbanzos y salsa tahini
40min
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1h