![Codornices con puré de zanahoria a la vainilla (Al vacío) Codornices con puré de zanahoria a la vainilla (Al vacío)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d86500a5-b4ba-4642-a68c-e605eb994e4e/Derivates/fd8172e4-7935-4261-a4b4-0ac55653aa88.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 codornices
- 25 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 120 g de puerro
- 4 dientes de ajo
- 50 g de brandy
- 75 g de vino blanco
- 500 g de caldo de pollo
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de zanahorias en trozos de 3 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de romero fresco
- 1200 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 80 g de mantequilla
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 15 g de maicena
- 1 - 2 pellizcos de pimentón
- 4 - 6 tallos de cebollino picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 128 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 503.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 godz. 45 min
Codornices en salsa de cítricos
40 Min
Truchas en escabeche
12h 30min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 Std.