Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de chorizo semicurado en rodajas
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
- 1 pellizco de pimentón
- 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 cucharaditas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 610.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 Min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19u.
Glorias de yema
5 Std. 15 Min
Manzana en conserva con especias
45 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21u.
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16u. 30min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15u. 50min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 godz.