Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de chorizo semicurado en rodajas
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
- 1 pellizco de pimentón
- 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 cucharaditas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 610.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 godz. 30 min
Jarrete de ternera braseado a baja temperatura con guarnición de verduras
26 godz.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Huevos mollet, puré de zanahoria y panecillos de coco al vapor
2h
Dorada a la sal con verduras, pesto de hierbas y vinagreta de naranja
1j
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 Min
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1 Std. 30 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min