Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de rigatoni
- ½ pollo asado en su jugo
- 600 g de leche entera
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 hoja de laurel seca
- 75 g de mantequilla en trozos
- 55 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de foie mi-cuit de pato
- 50 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3026 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 18.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 2263.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Setas bravas crujientes
30 Min
Bacalao con puré de guisantes
30 Min
Ensalada mixta con langostinos al ajillo
15 Min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45 Min
Rosti de patata
40 min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h 30min
Montaditos de sepia al ajillo
1 Std.
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20min
Espaguetis integrales con salmón a la naranja y champiñones salteados
50 min
Fritos Mac and Cheese
2h 30 min