Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para el pescado)
- 200 - 250 g de remolacha cocida en láminas finas (2 mm).
- 40 g de zumo de naranja recién exprimido
- 10 g de vinagre de sidra
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 1800 g de agua
- 30 g de zumo de limón recién exprimido
-
4
medallones de merluza (aprox. 100 g c/u) (ver sugerencia)
of 4 lomos de rape sin piel ni hueso (aprox. 100 g c/u) - 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 pellizcos de tomillo seco
- 100 g de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Gyros de remolacha con salteado de pollo
45 min
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2 godz.
Mojo verde
10 Min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 Min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1h 30min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 godz. 10 min
Ensalada templada de pulpo (Al vacío)
8 godz.
Gambones o langostinos al estilo Luisiana
2h 20min
Dorada con guarnición de pimientos
2 godz. 45 min
Ensalada de langostinos y melocotón con aderezo de limón (Al vacío)
50 Min
Caldereta de langosta
1h