Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de morcillo de ternera (en trozos de 6-7 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 70 g de tallos de apio en trozos de 2 cm
- 30 g de vino de Oporto
- 50 g de vodka
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharaditas de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 - 2 cucharaditas de tabasco
- 30 g de zumo de limón
- 150 g de zumo de tomate
- 1 ramita de romero fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 468.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1h 30min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40 min
Krustenbraten mit Malzsauce (panceta asada con corteza crujiente)
2h 50min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55 min
Cordero al vino tinto
45 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 Std. 30 Min