Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux d'1 cm
- 70 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm
- 400 g de pousses d'épinards frais
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 40 g de crème fraîche épaisse, entière
- du sel
- du poivre moulu
- 6 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes complètes
45 Min
Tartelettes au chou-fleur, salade de chou rouge
45 Min
Pitas aux céréales avec légumes et houmous pour booster la peau
1 Std. 45 Min
Galettes roulées jambon-roquette
35 Min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1j
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2j