Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux d'1 cm
- 70 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm
- 400 g de pousses d'épinards frais
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 40 g de crème fraîche épaisse, entière
- du sel
- du poivre moulu
- 6 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte rustique aux poireaux
1h 15 min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Galette bacon et champignons à la crème
50 min
Galette oignon-chèvre
35min
Galettes complètes
45 Min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Pâte à galette
1h 15 min
Pâte feuilletée maison
1h
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
Quiche sans gluten poireau-chèvre
1h 30min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min