Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux d'1 cm
- 70 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm
- 400 g de pousses d'épinards frais
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 40 g de crème fraîche épaisse, entière
- du sel
- du poivre moulu
- 6 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes complètes
45min
Galette bacon et champignons à la crème
50 мин.
Galette oignon-chèvre
35min
Roulés de galettes de sarrasin
1 Std. 50 Min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes aux champignons et crème de soja
1h 30min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Pâte à galette
1h 15 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1u. 10min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min